Foto Pergola, protecția terasei pentru orice anotimp

Pergola, protecția terasei pentru orice anotimp
Pergola, protecția terasei pentru orice anotimp
Pergola, protecția terasei pentru orice anotimp
Pergola, protecția terasei pentru orice anotimp
Pergola, protecția terasei pentru orice anotimp

Unul dintre instrumentele de bază pentru o terasă de excepţie pe toată perioada anului este pergola. Odată instalată, pergola poate servi atât vara, cât şi în anotimpurile ploioase sau geroase.

Ce este pergolă?

Pergola este o construcţie din lemn, fier forjat sau aluminiu care poate fi aşezată oriunde în curte, ori chiar în continuarea casei. Este perfectă pentru casele cu grădina sau cu piscină, dar şi pentru spaţiile comerciale, restaurante, cafenele…

5 avantaje pentru cei ce utilizează o pergolă

O pergolă nu este un foişor! În timp ce un foişor are un design de insulă, pergola reprezintă doar acea construcţie cu stâlpi de susţinere şi acoperiş. Cele mai importante avantaje pe care le oferă o astfel de construcţie în curtea casei sunt: protecţia împotriva soarelui, durabilitate şi impermeabilitate.

1. Protejarea împotriva razelor directe ale soarelui:

Unul dintre cele mai importante beneficii alte unui astfel de acoperiş este blocarea căldurii arzătoare directe, vara. Dispunând de o pergolă în curtea casei, proprietarii au fie posibilitatea de a petrece timp pe suprafaţa umbrită, fie pe o alta cu soare.

2. Protejează mobilierul:

Pergola asigura proprietarii că mobilierul rezista în timp la factorii meteorologici. Acoperişurile deschise nu protejează mobilierul şi calitatea sa, ceea ce duce în timp ca decolorarea şi deteriorarea materialului.

3. Rezistă la orice factori externi:

Pergolele rezistă fenomenelor meteo de orice fel. Specialiştii folosesc cele mai bune materiale pentru construirea pergolelor, ceea ce le face durabile.

4. Living extins:

Proprietarii casei au acum posibilitatea de a-şi extinde livingul, bucurându-se şi de o zonă exterioară. Spaţiul exterior va deveni perfect pentru relaxare şi divertisment. Pergola retractabilă poate fi modificată în funcţie de dispoziţie. În timp ce ziua protejează împotriva căldurii, seara poziţia pergolei poate fi modificată pentru că proprietarii să se bucure de atmosfera de seară.

5. Design:

Pergolele au un design deosebit şi sunt funcţionale, ceea ce le face produsul perfect. Sunt potrivite caselor stilate şi oamenilor care investesc în modernizarea spaţiului.

Sursa foto: https://www.dfnsrl.com/, https://www.palmapergola.com/ 

 

Comenteaza