Casa Magazin, editia din 12.02.2022

Casa Magazin, editia din 12.02.2022

Wabi” înseamnă „simplitate rustică” sau „eleganță subestimată” în japoneză, în timp ce „sabi” se interpretează că „bucuria oferită de imperfecțiuni”. Conceptul minimalist “ wabi –sabi” și-a făcut loc și în trend-urile de design interior dând naștere la un nou stil: Japandi! Se pare că și în acest an simplitatea și funcționalitatea sunt aspecte importante în amenajarea spațiilor. In editia din 12.02.2022, @Casa Magazin au fost abordate urmatoarele subiecte:

Un birou de design interior din Făgăraș a adus în prim plan un altfel de minimalism. Inspirat din cultură Japoneză și filozofia scandinavă stilul Japandi a fost aplicat în transformarea unui living care se bazează pe funcționalitate.

Fiecare clădire istorică are propriul său set, unic , de motive care o fac să merite a fi readusă la vaiata. Despre astfel de clădiri dar și importantă conservări lor vom vorbi în reportajul din aceasta emisiune care prezintă povestea de succes a unei case săsești readusă la viață.

Încălzirea în pardoseală reprezintă una dintre soluțiile ingenioase, foarte eficiente și inovatoare din punct de vedere termic . Care sunt avantajele acestui sistem de încălzire ne explică specialistul, Daniel Drăghici.

Rășina epoxidica este un material foarte versatil cu foarte multe aplicații în domeniul construcțiilor.

Designul spațiilor HORECA se bazează pe principii bine definte. Care sunt acestea? 
 
 

Comenteaza