Video Idei de amenajări minimaliste cu influențe scandinave

Idei de amenajări minimaliste cu influențe scandinave
| Foto: sursa foto: pixabay.com

Cum amenajăm un apratment cu spații generoase astfel încât să obținem o atmosfera aerisita cu influențele luminoase nordice. Povestea unui design interior de succes prezentată de arhitecții Radu și Cristina Caradim

Eleganța scandiva a fost combinată cu success cu notele moderne într-un apartament duplex. Rezultatul a fost o amenajare luminoasă cu accente feminine care te invită la relaxare. Pentru că am vorbit de influențe nordice, întregul apartament este amenajat în tonuri principale de gri cu accente de roz pastel.

 

Alegerea neobișnuită și îndrăzneață o reprezintă soluțiile găsite de designeri pentru depozitare, astfel au fost create tot feleul de spații ascunse care unesc și comunica vizual. Întregul apartament a fost decorat într-o paleta cromatică neutră pe fundal , iar fragmentarea vizuală practic nu există , rezultând astfel un spațiu omogen.La parter zona light-motiv este bucătăria care a devenit un statement pentru aparatament. Designul cuprinde elemente tradiționale scandinave, dar și un stil modern minimalist , împreună creând o atmosfera relaxantă.  Iar spațial este mărit și dinamizat cu ajutorul oglinzilor. Băile au primit și ele o atenție deosebită și au fost gândite în același stil că și restul aparatamentului. Rezultatul este unul remarcabil, și a fost obținut fără a fi nevoie de lucrări de reconstrucție importante. Este un apartament extrem de funcțional și stilat care poate servi drept inspirație celor care își doresc o amenajare caldă cu note cromatice curate și luminoase.

Comenteaza