Video Transformarea unui apartament comunist intr-o casa modernă

Transformarea unui apartament comunist intr-o casa modernă

Designerul Andreea Marcu ne face o demonstrație practică a ceea ce înseamnă reactulizarea unui astfel de spațiu și transformarea să într-o locuința modernă cu accente clasice reinterpretate.

Cum putem transformă un apartament comunist de două camere, ale cărui probleme evidente sunt delimitarea zonelor și finisajele învechite. 

Unul dintre aspectele pe care designerul Andreea Marcu a vrut să îl scoată în evidență sunt finisajele alternative, foarte modern, dar care nu necesită un proces elaborat de montare. O altă problema a apartamentelor construite înainte de 89 este diferența de nivel care poate fi rezolvată simplu. Reamenajarea acestei locuințe a presupus mai întâi transformarea să într-o cola albă de hârtie pe care arhitecții au desenat ulterior o identitate fresh, cu iz classic și modern. Ușile vechi au fost înlocuite cu unele albe care se integrează în nouă amenajare și în plus oferă spațiului o notă de deschidere mai mare. Întregul spațiu al apartamentului este fluidizat prin continuarea cromatică a designului. O altă problema a sptiilor construite înainte de revoluție este spațierea. Pentru a se câștigă mai mult spațiu arhitecții au trebuit să găsească soluții inedited de depozitare. Baia a fost și ea integrată în design și a primit finisaje fresh și contemporane. Indiferent de locul pe care îl numiți acasă este foarte important să faceți alegerile pentru un design care să va reprezinte. Pentru o idee completa uramriti materialul video de mai jos. 

Comenteaza