Londra are primul complex rezidențial cu imunitate la Covid-19!

Londra are primul complex rezidențial cu imunitate la Covid-19!
Londra are primul complex rezidențial cu imunitate la Covid-19!
Londra are primul complex rezidențial cu imunitate la Covid-19!

Prima clădire rezidențială din lume, certificată IMMUNE™: IMMUNE Building Standard™, lansat anul trecut la inițiativa companiei românești Genesis Property cu scopul de a combate efectele pandemiei Covid-19, se extinde și în zona clădirilor rezidențiale.

Healthy by Design Building Institute (HDBI) a certificat prima proprietate rezidențială din lume cu IMMUNE Building Standard™. One Palace Place, o clădire rezidențială de lux din Londra, Marea Britanie, administrată de Navana Property Group, a primit eticheta IMMUNE™ - Strong, devenind prima proprietate rezidențială care primește această distincție.

Situată în prestigiosul cartier Westminster, One Palace Place dispune de 35 de apartamente private, concierge disponibil 24/7 pentru rezidenți, alături de o sală de teatru cu 312 locuri, un studio cu 120 de locuri, precum și un restaurant și un bar deschis publicului larg.

Londra are primul complex rezidențial cu imunitate la Covid-19!

 

Căile de intrare și de ieșire ale One Palace Place au fost fie reconfigurate, fie dotate cu sisteme touchless. În același timp, clădirea beneficiază acum de o igienizare îmbunătățită a zonelor de contact și de trecere, cum ar fi intrarea principală, lifturile, scările și mânerele ușilor, în timp ce la intrarea principală și în holurile lifturilor de la fiecare etaj au fost instalate sisteme automate pentru dezinfectarea mâinilor.

Echipa care se ocupă de administrarea clădirii și stewardul dedicat IMMUNE™ au beneficiat de training suplimentar, de echipamente de protecție PPE și de protocoale de curățare în profunzime a zonelor de relaxare destinate personalului. Navana Property Group și-a aliniat, totodată, politicile operaționale la standardul IMMUNE™, atât la nivel corporate, cât și pentru rezidenți, vizitatori și contractori, în special în ariile care vizează continuitatea activității și bunăstarea oamenilor.

IMMUNE™ se bazează pe o investiție practică în Healthy by Design System (HbDS), care încorporează o rețea de senzori specializați care măsoară parametrii mediului interior, cum ar fi aerul, umiditatea, temperatura sau nivelul de CO2. Datele privind performanța clădirii sunt colectate în timp real, permițând operatorului clădirii să verifice și să ajusteze starea clădirii la un nivel de performanță sustenabil, oferind ocupanților spațiul și încrederea necesară pentru o experiență de viață sănătoasă.

Fiecare clădire certificată IMMUNE™ încorporează tehnologii avansate, echipamente specializate și personal dedicat, un IMMUNE™ Steward, pentru a gestiona operațiunile și parametrii de sănătate ai clădirii, conform recomandărilor din standard.

În 2020, Genesis Property a inițiat IMMUNE Building Standard™, un standard global inovator, care certifică reziliența clădirilor la amenințări pentru sănătate cum este pandemia de Covid-19.

 

Comenteaza