Video Miliardarul Elon Musk locuiește într-o casuță de 40 de metri pătrați

Miliardarul Elon Musk locuiește într-o casuță de 40 de metri pătrați

Presa de peste Ocean a vuit atunci când Elon Musk și-a vândut toate casele în valoare de milioane de dolari pe care le deținea. Dar vuietul s-a dublat atunci când s-a auzit că afaceristul s-a mutat în Texas, fix în curtea companiei SpaceX, la care este și patron.

În cuvinte puține, Musk trăiește, de la sfârșitul lui 2020, într-o locuință de mici dimensiuni, prefabricată, care costă doar 50.000 de dolari. Imobilul produs de firma Boxabl, este o ”casita” (căsuță în limba spaniolă) cu o suprafață de aproape 40 de metri pătrați. Aceasta a fost prezentată de firmă într-un clip video publicat pe YouTube.

O "casita" este o căsuță care să găsește, deseori, în curtea unei construcții mai mari. Interiorul acesteia este, de obicei, deschis și combină dormitorul cu livingul și bucătăria. Baia se află într-o încăpere separată.

Modelul produs de Boxabl este pliabil și poate fi mutat și instalat rapid.

Casita este suficient de ușoară pentru a fi remorcată de un vehicul precum un Tesla Model X. Musk locuiește, se pare, într-un model de bază, fără îmbunătățiri majore.

Boxabl are planuri mari de viitor. Compania a prezentat un concept al unei astfel de casuțe care poate fi instalat pe… Marte, pe care Elon Musk dorește să construiască o colonie umană.

 

 

Comenteaza