Video Advertorial Cum îți poți controla casa de la distanță!

Cum îți poți controla casa de la distanță!
Cum îți poți controla casa de la distanță!
Cum îți poți controla casa de la distanță!

Casele inteligente îți oferă posibilitatea de a controla sau monitoriza dispozitivele smart de la distanță, pentru mai mult confort și eficiență în utilizare. Cum este posibil acest lucru? Simplu, prin intermediul unor unități inteligente cum este Tahoma Switch de la Somfy România.

 

Casa inteligentă reprezintă implementarea practică a unui sistem care conectează între ele diferite dispozitive, servicii și sisteme automate, formând astfel o rețea de obiecte care pot fi controlate de la distanta prin aplicații mobile.

"La ora actuală oferim pe piață internațională și pe piață românească sisteme de motorizare și control pentru tehnică de umbrire, în speță rulouri exterioare, jaluzele exterioare, parasolare , screen-uri exterioare precum și pentru umbrirea de interior : rulouri de interior, draperii motorizate  și evident elementul pentru casa conectată. O locuinta conectată are nevoie de o soluție care combină toate aceste elemente într-un mod intelligent în cazul nostru soluția se numește Tahoma, o soluție pe care o dezvoltăm de 10 ani urmând că in prezent să punem la dispoziția utilizatorilor varianta Tahoma Switch cea mai noua variantă care vine cu imbunatatiri ", ne-a explicat Florin Vorovenci, directorul tehnic Somfy Romania. 

Această unitate este de fapt un apărat care permite controlul  inteligent  și centralizat al tuturor echipamentelor smart din locuință. De la jaluzele interioare și exterioare, uși de garaj, porți și până la sisteme de iluminat și de încălzit, electrocasinice și nu numai.

"În primul rând aș vrea să scot în evidență designul innovator al acestei unități, un design care permite adaptare la orice mediu ambiental, are trei butoane specifice care au mai mult sens pentru utilizatorul final deoarece poate controla astfel toate echipamentele din casă printr-o simplă apăsare de buton. " - spune Florin Vorovenci, directorul tehnic Somfy Romania.  Unitatea permite crearea anumitor scenari datorita celor doua butoane care se pot configura in functie de preferintele fiecaruia. Astfel, unitatea de control devine o telecomandă în sine.

Un alt element important este faptul că Tahoma Switch se conectează la wifi ceea ce  permite amplasarea unității într-o zona accesibilă utilizatorilor si de asemnea permite controlul vocal  ca Alexa, Siri, Google sau putem combina produsele cu platforma IFTT . 

Această unitate de control smart conferă o abordare mai intuitivă și o casă care facilitează activitățile de zi cu zi, ținând cont de obiceiurile și rutinele fiecăruia. Cel mai important aspect pe care omul îl poate căștiga în urma implementării conceptului de smart home, este timpul la care se adaugă confortul, siguranța și economie pentru energia termică și electrică.

 

 

 

Comenteaza