Video Cum se folosesc panourile din sticla colorata

Cum se folosesc panourile din sticla colorata

Panouri din sticla colorata pentru bucatarie – unul din elementele preferate in materie de

design interior ai ultimilor ani

splashbacks13 splashbacks7 splashback-13

Una dintre cele mai noi tendinte in materie de design interior al bucatariei, la mare cautare in multe tari din intreaga lume, se refera la protejarea, cu ajutorul unui panou din sticla colorata, a peretelui din spatele chiuvetei si, mai ales, a zonei destinate gatitului. Avantajul utilizarii unor astfel de panouri din sticla colorata este evident: sunt foarte usor de curatat si de intretinut. In plus, confera bucatariei un efect uluitor, in pas cu trendul actual. Sticla va reflecta lumina si mobilierul din bucatarie, creand in felul acesta iluzia de profunzime a spatiului, fiind un element esential in special in bucatariile mici.

sb4L splashbacks18 splashbacks25

Cat despre culorile si nuantele pe care le puteti folosi pentru amenajarea unor panouri din sticla, ele acopera o paleta extrem de vasta. Firmele care se ocupa de asa ceva ofera variante personalizate ale dimensiunii si culorii panourilor de sticla. Unele dintre acestea ofera chiar si posibilitatea imprimarii digitale a imaginilor pe care vi le doriti, transformand astfel panoul intr-un adevarat obiect de design al bucatariei.

panouri din sticla colorata 35-kitchen-splashbacks-glass-luxurious-splash-for-the-kitchen-6-320

35-kitchen-splashbacks-glass-luxurious-splash-for-the-kitchen-10-320

Panourile din sticla colorata pot fi o optiune foarte buna comparativ cu faianta sau piatra naturala si datorita faptului ca sunt extrem de usor de intretinut. Faianta are o suprafata mai poroasa iar chitul dintre rosturi este un adevarat magnet pentru murdarie. Montarea unui panou de sticla colorata se realizeaza cu ajutorul unui strat de clipsuri, fara a mai fi nevoie de adezivi, cum se intampla in cazul faiantei sau al mozaicului. Cateva din inconveniente ar fi: pretul usor mai piperat decat cel al faiantei, faptul ca este un panou din sticla necesita personal calificat pentru a putea fi montat precum si faptul ca, desi sticla este securizata si foarte rezistenta, in urma unor lovituri puternice exista si riscul aparitiei fisurilor. Sursa foto: http://www.capitalglass.ie/ http://www.avso.org/

Comenteaza