Video Modele de bai

Modele de bai

In cazul in care sunteti in plin proces de renovare si cautati surse de inspiratie, in articolul urmator venim in ajutorul dumneavoastra prezentandu-va cateva modele de bai. Marmura pretioasa folosita in locul eternei faiante, parchetul folosit in locul gresiei, accesorii cromate sau din alama, optiunile sunt nelimitate.

stunning-showers_02

In imagine, o baie pentru oaspeti din Republica Dominicana, cu elemente din pin american Cand vorbim, insa, de spatiu, poate interveni si o dilema mai veche: cada sau cabina de dus? Fiecare are beneficiile sale: dusul este folosit mult mai des, deci are o componenta practica Pentru un look contemporan putem opta pentru o cabina de dus fara praguri, delimitate numai de paravanele din sticla securizata. O astfel de abordare poate preveni si accidentarile si face ca dusul sa fie mai usor de folosit de catre persoanele in varsta. O cada de baie poate, totusi, sa ne ofere un loc relaxant, in care sa ne destindem. Din punct de vedere imobiliar, poate fi un punct in plus in cazul in care ne hotaram sa vindem casa.

stunning-showers_10

Baie principala cu elemente rustice si gresie ce imita lemnul, al carei design a fost realizat de arhitectii Mark Hutker and Kathleen Walsh. Daca ati cautat modele de bai, cu siguranta ati nimerit si variante in care gresia a fost inlocuita cu parchetul impermeabil. Lemnul natural este un material cald, placut la atingere, ce va conferi un aspect contemporan camerei de baie. Iata ce tipuri de parchet puteti folosi in baie si care sunt pasii ce trebuie urmati pentru o hidroizolare perfecta.

modele de bai

Un alt avantaj al unei gradini in timpul verii: va puteti monta un dus exterior care sa va racoreasca in zilele toride.

stunning-showers_03 stunning-showers_09

La fel ca in restul casei, accesoriile pot schimba complet aspectul camerei de baie. Elementele cromate sau din alama ii pot da un aer de rafinament, in functie de stilul ales, fara sa ai nevoie de un buget prea mare.

stunning-showers_01 dam-images-decor-2015-02-showers-shower-bathroom-inspiration-11-wm dam-images-decor-2015-02-showers-shower-bathroom-inspiration-19-wm

In speranta ca cele cateva modele de bai pe care vi le-am aratat v-au inspirat, este important sa va creati propriul design care sa va reprezinte.

Sursa: http://www.architecturaldigest.com/gallery/shower-bathroom-inspiration-slideshow#1  

Comenteaza